Arbetsdag!

Den 17 april har vi arbetsdag på Vikingagården. Hövdingahuset ska tjäras, det ska krattas grenar, bytas plankor, städas, eldas och givetvis ha skojigt samtidigt.

Om du är nyfiken på föreningen Byalaget som driver gården så är du hjärtligt välkommen. Inte bara på arbetsdagen såklart. Vi har träffar en del fredagar. Förra fredagen handarbetades det, lagades mat över öppen eld, också hade vi en studiecirkel i form av en diskussion om Gudrid Vittfarna Torbjörnsdotter och hennes storartade liv på Grönland, Island och Vinland.

Vi ska ha kurser i olika forntida handarbete för medlemmar. Är det något du tycker låter spännande, tveka inte att höra av dig.

Nicklas Singh Foresti, ordförande Byalaget.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndagen den 12 September hade komunen en kulturarvsdag på gården. Vi i byalaget hjälpte till med försäljning av fika, uppvisning utav fighting och lek för barn (och vuxna förståss ;) Det var väldigt

Vikingar! Fredag 27/8 kl 18.00 är det dags för ting (det är så vi kallar medlemsmöten för nya medlemmar). Vi behöver dryfta ett antal saker som rör gården och driften av gården. Byalaget bjuder på kor

Ale Vikingagård