Roligt och tråkigt

I fredags hade vi kombinerat myskväll och studiecirkel. Ett tiotal vikingar hade mött upp för att laga mat, skåla för föreningen och våren samt fördjupa oss i kunskapen om Gudrid Vittfarna som nämns i både Erik den Rödes saga samt Grönlänningasagan. Det var väldigt roligt. Kul är också att vi har många bokningar av gården under våren.


Det tråkiga är att vi drabbas av fler och fler stölder. Det är någon som har stulit rep från rampen upp till gården, och det har försvunnit ganska mycket ved. Vi har i alla fall fått tillstånd av kommunen att sätta upp en bom till gården, så vi kanske slipper bildrullar som kör sönder vårt tun. Vi ska polisanmäla varje gång något händer.


Glöm inte arbetsdagen 17/4! Vi skulle ha förberett för marknaden, men nu får vi göra allmänt vårfint samt tjära söderväggen, såvida vädret tillåter.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndagen den 12 September hade komunen en kulturarvsdag på gården. Vi i byalaget hjälpte till med försäljning av fika, uppvisning utav fighting och lek för barn (och vuxna förståss ;) Det var väldigt

Vikingar! Fredag 27/8 kl 18.00 är det dags för ting (det är så vi kallar medlemsmöten för nya medlemmar). Vi behöver dryfta ett antal saker som rör gården och driften av gården. Byalaget bjuder på kor

Ale Vikingagård